O! Jak tu się zmieniło!

O! Jak tu sie zmienilo!Zacytowane w tytule słowa można bardzo często usłyszeć od osób, które po wakacyjnej przerwie przekraczają progi naszej szkoły. Miło nam, że zmiany jakie zaszły podczas wakacji są zauważane. Rzeczywiście wnętrze naszego szkolnego budynku nabrało nowego blasku.

W trakcie lipca i sierpnia br. odremontowane zostały wszystkie klasopracownie, odmalowane zostały również pomieszczenia sanitarne, na ścianach w holu i korytarzach bocznych położone zostały tynki dekoracyjne (marmolit), w trzech salach lekcyjnych oraz w sekretariacie wymieniono podłogi, w czterech pomieszczeniach zamontowano nowe drzwi, z kolei w miejsce starych ławek, na których podczas przerw siadają zarówno uczniowie jak i pracownicy szkoły pojawiły się wygodne, tapicerowane  siedziska.

Mając na uwadze remonty przeprowadzone wewnątrz naszego szkolnego budynku wypada wspomnieć, że ich wykonanie było możliwe dzięki środkom finansowym przekazanym przez Starostwo Powiatowe w Śremie.

Możliwość komentowania jest wyłączona.